Ontdek jouw innerlijke Natuur
 

Voor Wie?

Jungiaans analytische therapie is geschikt voor iedereen die een Ja van binnenuit voelt. Ik begeleid zowel vrouwen als mannen in hun proces (particulier of via werkgever). In je leven zijn er altijd periodes waarbij begeleiding zinvol is. Bij grote veranderingen in je leven, bij heftige/traumatische gebeurtenissen of vastlopen in levensvragen. Ook wanneer overtuigingen, gedachten of emoties belemmerend voor je werken in het dagelijks leven. 

Zelfontwikkeling

Het kan ook goed zijn dat je behoefte hebt aan zelfonderzoek. Dat je inzicht wil vergaren in eigen delen of handelingen. Waarom je bepaald gedrag inzet, of steeds op je af krijgt. Of wanneer een thema als een rode draad door je leven blijft lopen. Inzicht in jezelf en in patronen zijn cruciaal om deze belemmeringen te onderzoeken en bewustwording te creëren. Jungiaans analytische therapie is hierbij zeer effectief. 

Bij grote veranderingen zoals de transformatie van vrouw naar moeder, scheiding, ouderschap, nieuwe baan, levensvragen, bij rouw en verlies is begeleiding zinvol. Blokkades of oude emoties komen vaak boven drijven bij grote veranderingen. Om dan met een liefdevolle blik naar jezelf te kijken te accepteren en te doorleven is van onschatbare waarde tijdens transformaties. 

Voorbeelden om in therapie te gaan

* Voelen dat er gedachten en patronen je in de weg zitten.

* Onrust of leegte ervaren en de interne oorzaak willen onderzoeken.

* Thema van lichamelijke klachten die blijven opspelen bekijken.

* Angst, schaamte, woede, schuld en/of controle inzichtelijk maken.

* Blijven zoeken naar bevestiging en erkenning van buitenaf.

* Overgedragen emoties/pijnen van vorige generaties bekijken.

* Begeleiding na heftige gebeurtenissen en/of indrukken.

* Het lukt niet om te vertragen en ruimte te maken voor je gevoel.


Werkwijze
Afspraak maken