Ontdek jouw innerlijke Natuur
 

Praktische Info

Tarieven

Om kennis te maken, plannen we eerst een gratis telefonische intake in. Als het voor beide goed voelt, maken we een afspraak voor een sessie. Het uurtarief van een therapiesessie is € 90,00 per uur (particulier). Deze therapie is voor particulieren vrijgesteld van BTW en wordt deels vergoed bij een aanvullende ziektekosten verzekering.

Als je werkgever een sessie of programma vergoed, valt het onder coaching. Dan is het uurtarief anders en wordt er wel BTW gerekend. Het coachtarief is € 125,00 per uur (incl. btw). 

Wanneer er een afspraak geannuleerd wordt, heb ik natuurlijk begrip voor de situatie. Maar omdat de afgesproken tijd soms niet meer op korte termijn ingevuld kan worden, breng ik 50 procent van de kosten in rekening indien er korter dan 24 uur van te voren wordt afgemeld.

Afspraak plannenPraktijk

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk te Harmelen (Utrecht). De praktijk bevindt zich midden in de natuur op een boerderij met uitzicht op de uitgestrekte polder. 

Branchevereniging

Ik ben aangemeld bij de beroepsorganisatie RBCZ en lid van de branchevereniging JVATN (registratienummer 20015). Voor informatie kun je kijken op www.jvatn.nlDe therapie wordt in de meeste gevallen vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Klachten

Ben je ontevreden over je begeleiding? Dan hoop ik natuurlijk dat we daar samen uitkomen. Lukt dit niet, dan kun je een klacht indienen op basis van de WKKGZ. Stuur je klacht naar beroepsvereniging JVATN.

Contact

Een afspraak plannen of een gratis telefonische intake kan gemaakt worden via het formulier bij contact. Je kunt ook bellen of mailen. Zie gegevens hieronder:

Tel: 06-14341321

Mail: info@kittylekkerkerker.nl

Contactadres: Gerverscop 11, 3481 LT, Harmelen (regio Utrecht)
Algemene voorwaarden


Privacy BeleidZorgverlenerscode 90109873, AGB-code praktijk 90068811, KVK 80980228