Ontdek jouw innerlijke Natuur
 

Kitty Lekkerkerker

Zolang ik mij kan herinneren heb ik een grote interesse in wat er bij de mens speelt. In combinatie met een liefde voor persoonlijke ontwikkeling, kwam ik uit bij de opleiding voor Jungiaans analytisch therapeut. Het was direct een gevoel van thuis komen en een bevestiging dat onze innerlijke wereld zoveel omvattend is. De diepgang die erin verborgen ligt voelt als magie. 

Als HR Adviseur heb ik jarenlang in een commerciële organisatie gewerkt. Hier heb ik mijn organisatiesensitiviteit ontwikkeld en veel kennis verworven over de dynamieken binnen een organisatie. Ik zag mensen worstelen met bagage die hen onbewust belemmerde. Dat was de aanleiding om mijzelf verder te scholen als Jungiaans analytisch therapeut. 

Transformatie moeder worden

Innerlijk ontstond er een transformatie tijdens mijn eerste bevalling. Geboorte geven staat voor mij gelijk aan een individuatieproces. Het is een proces wat alles omvattend is. Door de eerste bevalling heb ik interne blokkades ontdekt en emoties doorleefd waar ik daarvoor niet bij kon. Het heeft mij als vrouw krachtiger gemaakt. 

Transformatieprocessen zoals een overgang naar volwassenheid, onderzoeken wie je bent, het ouderschap en geboorte geven verdient in mijn optiek veel meer aandacht, geduld en bewustzijn. Het kan je als mens veel innerlijke kracht brengen als je bewust stilstaat bij deze processen. Daarom sta ik zowel vrouwen als mannen graag bij om vanuit hun proces dichter bij de essentie te komen.  

Het roer om

Twee jaar na het afstuderen heb ik het roer omgegooid. Het was een spannende stap om mijn intuïtie te volgen en mijn functie als HR op te zeggen. De zekerheid en de veiligheid loslaten was een hoge drempel. Maar door uit de 'ratrace' te stappen, kwam er veel  rust en stilte. Vanuit daar voelde ik mijn passie en kon ik mijn intuïtie volgen om een eigen praktijk te starten.   

Als ondernemer en therapeut neem ik de opgedane kennis mee uit mijn 5-jarige opleiding Analytisch Therapeut aan het Jungiaans instituut, jaargang dynamisch coachen, intervisies en diverse trainingen op het gebied van opstellingen en verdiepingsdagen over geboortepatronen. 


Jungiaans Therapie

 

Afspraak inplannen